Paasontbijt
18 apr 2019 - Paasontbijt, altijd een heerlijk en lekker begin van de dag. Kinderen in pyjama naar school en daarna genieten met elkaar van al het lekkers. Wat een mooie start van het vervolg... de meivakantie!

Meer foto's zijn terug te zien in ons fotoalbum.

Optimist got talent!
08 apr 2019 - 'Optimist got talent!' Wat een fantastische avond vol talent, zang, dans en muziek. Optredens van de kinderen van Obs de Optimist en Optimist International school.

Meer foto's van deze geweldige avond zijn te vinden in ons fotoalbum.

Grote rekendag groep 3
04 apr 2019 - Tijdens de grote rekendag, dit jaar als thema 'Uit verhouding', maken de kinderen kennis met allerlei rekenvraagstukken. In groep 3 werd uiteraard ook volop aandacht besteed aan de rekendag.

Preview foto
Groene schoolplein Fase 1 geopend!
02 apr 2019 - Het Groene schoolplein, ons Groene plein, is werkelijkheid. Een aanloop van meer dan twee jaar, hard werken, sponsorloop, lotenverkoop, fondsen benaderen en blijven geloven... Een commissie bestaande uit enorm enthousiaste ouders heeft het geloof erin gehouden. Het resultaat mag er zijn: een prachtig eerste deel is vandaag - 2 april - opgeleverd. Groen, een buitenklas en twee Optimistbootjes, een wilgentunnel en uiteraard doelen om te voetballen. We zijn enorm trots op dit eerste resultaat. Het smaakt naar meer!

Debatteren op school
15 mrt 2019 - De kinderen uit de groepen 6 t/m 8 hebben een workshop debatteren gehad van leerlingen van het Haarlemmermeerlyceum. Je mening verwoorden, luisteren naar de argumenten van de ander, laten uitspreken en schakelen tussen alle informatie die je hoort. Een prachtig samenspel tussen de leerlingen.