Kerstzang
13 dec 2018 - Een warm welkom op deze koudere dagen in december: met kerstliedjes worden ouders en kinderen warm welkom geheten!

Een 'koor' bestaande uit leerkrachten, ouders en kinderen met daarbij ook nog eens musicerende ouders en kinderen.

Preview foto
Vol verwachting klopt ons hart...
05 dec 2018 - Ieder jaar weer spannend... zal de Sint een gaatje in zijn agenda hebben op voor hem de drukste dag van het jaar. Maar ook dit jaar mochten we hem verwelkomen en nam hij de tijd om langs de klassen te gaan. Een super spannende dag voor de allerkleinsten op de Optimist, de net gestarte instroomgroep. Maar wat een geweldige dag!

Foto's van het bezoek van Sinterklaas, pietengym en pepernoten bakken zijn te zien in ons fotoalbum.

Surprises
04 dec 2018 - Ieder jaar weer fantastisch om te zien: surprises. Ook dit jaar is er weer uitgepakt en zijn kinderen (en ouders :)) volledig los gegaan om een zo creatief mogelijke creatie te maken. En dat is gelukt! Zonde om uit te pakken, daarom mogen we er een hele dag naar kijken.

Veilig verlicht
22 nov 2018 - De fietsen van onze groepen 7 zijn deze week weer geinspecteerd. Een belangrijk onderdeel is uiteraard de verlichting. Dit zijn de donkerste dagen van het jaar en 's ochtends komen veel kinderen op de fiets naar school. Gelukkig zijn de kinderen weer goed zichtbaar, dit bevordert de veiligheid!

Met dank aan onze verkeerscommissie en enkele ouders die kwamen assisteren bij de controle, zijn alle fietsen weer grondig nagekeken!

Creatief circuit groep 5 t/m 8
19 nov 2018 - In de groepen 5 t/m 8 wordt een aantal keer per jaar een creatief circuit gehouden. Gedurende drie keer kunnen kinderen op de vrijdagmiddag werken aan iets dat ze zelf gekozen hebben: houtbewerking (figuurzagen), sport en spel, drama (n.a.v. een prentenboek) en kleien zijn daarvan voorbeelden. Een groot succes!

Aandacht voor 'hoofd, hart en handen'!