Actueel
 

Actueel

Nieuws

Preview foto
06 februari 2024
Ons Groene schoolplein
Ons Groene schoolplein wordt steeds groener... althans dat wordt helemaal zichtbaar als het voorjaar wordt en de struiken en het groen gaan uitlopen. In deze winterperiode wordt er echter hard gewerkt aan ons plein door nieuw groen te planten, onderhoud te plegen en te snoeien waar nodig. Nieuw groen wordt geplant door struikjes en kleine bomen te planten die uit het 'groendepot' en MEERgroen komen uit de Haarlemmermeer. Het mooie van dat initiatief is dat er uit de bestaande natuur boompjes en struikjes worden gehaald die als ze zouden blijven staan op de plek uiteindelijk zouden verdwijnen doordat reeds bestaande grote struiken en bomen ze verdringen. Een zeer actieve pleingroep van kinderen, ouders en leerkrachten zorgt voor het optimaal houden van ons plein. We kunnen niet wachten tot het lente wordt en alles gaat uitlopen.

 

Vele handen maken licht werk!

Heel fijn dat kinderen, ouders en leerkrachten het plein onderhouden!


Preview foto
22 december 2023
Kerstdiner
Kerst hebben we gevierd met een heerlijk kerstdiner op school. Voor de kinderen waren er in hun eigen klas prachtig gedekte tafels en heerlijke gerechten. Voor de ouders een borrel in de school. 

Feestelijk versierd en volop gezelligheid met elkaar.

Op naar 2024!


Preview foto
19 december 2023
Kerststukjes maken
Bij kerst horen... kerststukjes, dus werden er in de hele school kerststukjes gemaakt! Een logistiek huzarenstukje maar uitstekend geleid, begeleid en georganiseerd door onze activiteitencommissie. 

Er is heerlijk gefrobeld met het kerstgroen.


Preview foto
05 december 2023
Sinterklaasfeest op de Optimist
Wat een heerlijk Sinterklaasfeest hebben we gehad op de Optimist. Zijn verjaardag is ook dit jaar niet onopgemerkt voorbij gegaan. De aankomst van Sint vanochtend was op z'n zachtst gezegd ronduit spectaculair. Niet per paard maar met een aantal bolides kwam Sint bij de Optimist aangereden. Het motorgeraas maakte het geheel nog sensationeler. Sint zelf in een prachtige cabrio voorop en zijn Pieten in de andere prachtige auto's. 

Preview foto
04 december 2023
Vol verwachting klopt ons hart...
De Optimist is weer pakjeshuis. De belangrijke datum 5 december komt er aan... en dan mogen alle prachtige surprises weer worden uitgepakt.

En wat een geweldig mooie surprises zijn er weer gemaakt dit jaar!