Schoolreis groepen 5 t/m 7
13 jun 2019 - Op de belangrijkste dag van het jaar was er een bui (...die wat langer duurde). Maar wat was het leuk, hadden we lol en was het geweldig met elkaar in Duinrell.

Landenproject in groep 8
06 jun 2019 - In de beide groepen 8 is woensdagmiddag de afsluiting geweest van het landenproject. De kinderen hadden voor de ouders en andere leerlingen van de school korte presentaties voorbereid met allerlei wetenswaardigheden over het land waar zij informatie over hadden verzameld. Doel was om jezelf te presenteren, een korte presentatie te (durven) houden en uiteraard samenwerken aan een gezamenlijk product. Een druk bezochte middag die werd gelardeerd met allerlei heerlijke hapjes en drankjes van het betreffende land.

Sport- en speldag
25 mei 2019 - Vrijdag 24 mei was er de speldag voor de groepen 1 en 2 en de sportdag voor de groepen 3 t/m 8. Op het schoolplein van de Optimist konden de kleuters allerlei spelletjes doen en de groepen 3 t/m 8 hielden hun sportdag op de atletiekbaan in Hoofddorp. Prachtig weer, heel veel ouderhulp en een sportief gezellig sfeertje maakten de dag compleet!

Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum.

Dansend door de tijd
10 mei 2019 - Tijdens twee projectdagen 'Dansend door de tijd' hebben alle groepen van zowel de Internationale school als de Nederlandse richting, kennis gemaakt met heel veel dansstijlen gedurende de jaren. Elke groep oefende vervolgens een eigen dansstijl in welke tijdens een optreden in de gymzaal aan medeleerlingen en ouders werd getoond. Het was een feestje! Wat een geweldige schoolweek en wat deden alle kinderen het goed.

Op de twee filmfragmenten een impressie van deze prachtige dagen!

Voorstelling dinsdag 7 mei

Voorstelling donderdag 9 mei

Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum op de website!

Paasontbijt
18 apr 2019 - Paasontbijt, altijd een heerlijk en lekker begin van de dag. Kinderen in pyjama naar school en daarna genieten met elkaar van al het lekkers. Wat een mooie start van het vervolg... de meivakantie!

Meer foto's zijn terug te zien in ons fotoalbum.