Dag groep 8!
10 jul 2019 - Vandaag officieel afscheid genomen van onze 41 kanjers uit groep 8. Zij gaan vol goede moed en met een flinke dosis zelfvertrouwen hun volgende stap maken richtin voortgezet onderwijs.

Deze week namen ze afscheid met de musical 'De feestplaneet'. Twee prachtige en emotionele voorstellingen. Wat rest zijn mooie en waardevolle herinneringen!

Op het schoolplein namen ze afscheid van al hun schoolgenoten, een erehaag begeleidde hen naar de wijde wereld...

Groep 8A

Groep 8B

Geweldig Eindfeest
05 jul 2019 - We kijken terug op een geweldig Eindfeest. Alle ingrediënten waren aanwezig om er een mooi feest van te maken: heerlijk weer, lekker eten, leuke spelletjes en een fantastisch publiek. Dankzij de enorme inzet van heel veel ouders die kwamen helpen konden we weer zo groots uitpakken.

Leren doen we samen
28 jun 2019 - De kinderen uit groep 8 werden uitgenodigd bij de kleutergroep om met hen samen te leren. Er werd gelezen, woordjes geoefend en gespeeld. Leren... dat doen we samen!

Schoolreis groepen 5 t/m 7
13 jun 2019 - Op de belangrijkste dag van het jaar was er een bui (...die wat langer duurde). Maar wat was het leuk, hadden we lol en was het geweldig met elkaar in Duinrell.

Landenproject in groep 8
06 jun 2019 - In de beide groepen 8 is woensdagmiddag de afsluiting geweest van het landenproject. De kinderen hadden voor de ouders en andere leerlingen van de school korte presentaties voorbereid met allerlei wetenswaardigheden over het land waar zij informatie over hadden verzameld. Doel was om jezelf te presenteren, een korte presentatie te (durven) houden en uiteraard samenwerken aan een gezamenlijk product. Een druk bezochte middag die werd gelardeerd met allerlei heerlijke hapjes en drankjes van het betreffende land.