Groep 8B

Welkom op de groepspagina van groep 8B

 

Leerkrachten:

Gijs Bruijnzeels (gijsbruijnzeels@obsoptimist.nl

Judith Grimbergen-Pieterse (judithpieterse@obsoptimist.nl)

 

Meester Gijs en juf Judith draaien samen groep 8B. Meester Gijs doet dit op maandag en dinsdag en juf Judith op woensdag en donderdag.

Om de week wisselen zij elkaar op vrijdag af. 

BERICHTEN

06 sep 2019 - Groep 8b is goed bezig!
Preview foto De eerste twee weken zitten erop, en deze week hebben we voor het eerst weer een 'normale' werkweek achter de rug. Rekenlessen, taal, spelling, Engels, wereldoriëntatie en zélfs de eerste topotoets. In de klas zien we vooral een groep die iedere dag een goede dosis humor en inzet met zich meeneemt. Hierdoor is de sfeer goed en kunnen we zelfs tijd maken voor een ouderwets potje 'Mens-erger-je-niet'. 

 

Ook de ouders vielen deze week met hun neus in de boter, want ook de informatieavond is alweer achter de rug. We kregen (zoals op de foto te zien) mooie handvatten om er een goed jaar van te maken. Hij was druk bezocht en we kijken vol enthousiasme uit naar een samenwerking tussen leerling, ouder en leerkracht!


26 aug 2019 - De eerste dag zit er weer op!
Preview foto Vandaag was de eerste schooldag, en wat was het fijn dat iedereen er weer was! De inloop duurde vandaag wat langer dan gebruikelijk, maar dat is logisch. Het was leuk om te zien hoeveel ouders er ook even een kijkje kwamen nemen. We zijn begonnen met het maken van klassenafspraken en vervolgens zijn we bij rekenen begonnen met het maken van een toets. Niet voor een cijfer, maar echt om even te kijken welke specifieke gebieden de komende tijd onze aandacht nodig hebben. We hebben aardrijkskunde gedaan, dat ging over het tropisch regenwoud. 's Middags hebben we lekker aan de verjaardagskalender gewerkt, en hebben we de dag afgesloten met het hoepelspel. Wat een prima start van een veelbelovend jaar! 

24 aug 2019 - Welkom in groep 8B!
Preview foto Wat leuk dat je op onze klassenpagina terecht bent gekomen! Het is nu nog twee dagen zomervakantie voor de kinderen, maar juf Judith en meester Gijs hebben er al een volle week werken op zitten. We kijken enorm uit naar het komende schooljaar waarin we hard met elkaar gaan werken richting het voortgezet onderwijs, maar ook lekker nog met elkaar op kamp gaan en natuurlijk de afscheidsmusical op de planken zullen brengen. We gaan er een fantastisch schooljaar van maken!