Groep 7A

Welkom op de pagina van groep 7A!

Wij zijn Nehir, Yasmine, Rozy, Saheda, Mikky, Stijn, Bartu, Ishana, James, Erdal, Jody, Rayane, Morgan, Nathalie, Roan, Bradley, Wendy, Kaan, Shirani, Joshua, Binck, Jayden, Erdinc, Salena en Kate.

Dit jaar krijgen wij les van juf Shannon op maandag t/m vrijdag en loopt juf Shany bij ons stage op maandag en dinsdag.

Wij proberen jullie zoveel mogelijk op deze website te plaatsen, zodat jullie precies weten wat hij allemaal op school doen, meemaken en leren. Kijk dus regelmatig op deze pagina!

Groetjes,

Groep 7A

16 sep 2019 - Rekenles over oppervlakte en inhoud
Daar zaten we dan... met 52 kinderen in één lokaal!

Waarom? Dat zullen wij eens even vertellen.

De hele week zijn wij bezig geweest met het uitrekenen van de oppervlakte en omtrek van rechthoeken en vierkanten, maar ook al van driehoeken. Op de computer hebben we enorm veel geoefend met vierkante centimeters, decimeters en meters. Maar hoe ziet dat er dan allemaal in het echt uit? Dat hebben we vrijdag allemaal mogen uitproberen, zien en uitrekenen met hulp van meetlatten, tape, blokken en kleine blokjes. Juf Marcha en juf Shannon hebben samen een les voorbereidt waar wij goed konden kijken hoe dat allemaal precies werkte.

Foto's volgen snel en hou zeker de facebook pagina in de gaten.