Groep 6A

Uit betrouwbare bron hebben wij vernomen dat er dit jaar weer fantastische dingen gaan gebeuren in groep 6. Samen met meester Dario en meester René zullen wij u op de hoogte houden van al onze activiteiten.

18 okt 2019 - 1e periode
De eerste periode is voorbij gevlogen. We hebben elkaar goed leren kennen en hebben grote stappen gemaakt. Omdat beelden meer zeggen dan woorden hebben we een kleine selectie van foto's uitgekozen.

We wensen iedereen een fijne herfstvakantie toe.

Fotoalbum:

• kunst.jpg
  • kunst-2.jpg
  • interview.jpg
  • IMG_2438.JPG
  • IMG_2076.JPG
  • IMG_1955.JPG

29 aug 2019 - start schooljaar
De eerste dagen van het schooljaar gebruiken we om goed kennis met elkaar te maken. We hebben vakantieverhalen uitgewisseld, afspraken gemaakt voor in de klas en daarnaast hebben we ook veel met elkaar gelachen. Het valt ons heel erg op dat de kinderen positief zijn naar elkaar. In groep 6 staan we voor elkaar klaar en is een vraag stellen heel normaal. We zijn ook begonnen met Engels en met rekenen werken we dit jaar op de computer. We hebben een goede start gemaakt.