Groep 4A

24 jan 2019 - sneeuw pret
Preview foto Sneeuw! groep 4A heeft genoten van de sneeuw en in de middag viel er steeds maar meer sneeuw bij! Sneeuwpret!

20 dec 2018 - Groepsfoto
Preview foto De groepsfoto's nieuwe stijl zien er supermooi uit. Ook die van groep 4a!!

22 nov 2018 - Geld wisselen
Hoe kun je een briefje van 50 euro inwisselen? Je mag briefjes van 20, 10 en 5 euro gebruiken. Ook de munten van 1 euro en 50 cent.

22 nov 2018 - De verhaalsom
Elke ochtend staat er een verhaalsom op het bord. De kinderen mogen het wisbordje gebruiken om de sommen uit te rekenen. Het is al goed te merken dat Sinterklaas in het land is..

"Er zitten 5 pakjes in een doos. Er zijn 8 dozen. Hoeveel pakjes zijn dat bij elkaar?"

Nou, dat kon Mitch supergoed duidelijk maken  op zijn wisbord!

07 nov 2018 - Woordbenoemen tijdens de taallessen..
Tijdens de taallessen hebben we al veel aandacht besteed aan het woordbenoemen! We weten al wat een lidwoord, een zelfstandig naamwoord, een bijvoeglijk naamwoord en een werkwoord is!

07 nov 2018 - Voorleesmiddag
Tijdens de Kinderboekenweek hebben we kunnen genieten van de moeder van Wendy, de oma van Eva en de moeder van Nassim! Zij hebben ons verwend met schitterende voorleesverhalen!

07 nov 2018 - Complimentendag
Ook in groep 4a hebben we complimentendag gevierd! Hoe leuk is het om complimenten te geven en te krijgen?

.

03 nov 2018 - De tafel van 2!
Preview foto Groep 4 leert de tafel van twee door vooral te doen en te ervaren.

1 kind staat op de tafel met 2 schoenen, welke keersom hoort hierbij.

2 kinderen staan op de tafel met elk 2 schoenen aan. etc.

Heel leuk en weer eens iets anders dan de sommen maken in je schrift.

05 okt 2018 - Dag van de leerkracht
Preview foto Vandaag verrast met bloemen, kaarten en tekeningen!

Heel erg bedankt!

Foto's gemaakt door Eva.

29 sep 2018 - kunstproject
Preview foto Geweldig kunstproject!

De kinderen hebben gewerkt met grote takken, electriciteitsdraad en lekker veel tape. Hiermee maakten ze allemaal een mooi, gek takkenbeest. Het resltaat heeft u kunnen zien op het plein. Hele mooie kunstwerken!

24 sep 2018 - e-mail versturen naar de juf.
Preview foto Vandaag werd in de taalmethode het woord e-mail aangeboden. De kinderen hebben het mail adres van de juf gekregen en mogen deze week met de juf mailen en krijgen uiteraard altijd antwoord!

19 sep 2018 - Taal op woensdag
Op de woensdagen worden tijdens de taallessen verhalen verteld en geschreven, worden gedichten gemaakt, interviews afgenomen en gebeurt er nog veel meer! Tijdens de allereerste woensdagles was het onderwerp: Een verhaal vertellen met een inleiding, een kern en een slot. Het verhaal werd voorbereid met de schrijfhulp uit het werkboek taal. Daarna volgde een half uur waarin de kinderen elkaar hun verhalen vertelden. Het was een moeilijke opdracht, maar in alle verhalen was de inleiding, kern en slot goed te herkennen!

30 aug 2018 - Welkom
Welkom op de groepspagina van groep 4A!

Welkom in groep 4! Een super leuk jaar waarin veel gaat gebeuren.

Op deze site wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten!

De kinderen krijgen op dinsdag en donderdag gym.

Op maandag, dinsdag en vrijdag staat Marianne voor de klas.

Op woensdag en donderdag en 1x per maand op vrijdag, staat Gerry voor de klas.