Activiteitencommissie
 

Activiteitencommissie

Wij zorgen er, in overleg met de leerkrachten, voor dat alle uitjes, feestjes en activiteiten die het schooljaar nog leuker maken, ingepland en georganiseerd worden. 

 

Op onze school is er een activiteitencommissie. De activiteitencommissie helpt met het plannen en organiseren van activiteiten en feesten. Denk daarbij aan het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de paasspelletjes, de sportdag of het schoolreisje.
Activiteiten commissie
Samen met het team organiseert deze commissie allerlei activiteiten, zoals de schoolreis, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de sportdag, het eindejaarsfeest, etc.

Al deze activiteiten worden gefinancierd door middel van de jaarlijkse ouderbijdrage. Gemiddeld zes keer per jaar komt de activiteitencommissie bij elkaar om alle activiteiten en zaken te bespreken.
Per activiteit wordt een werkgroep van ouders en leerkrachten gevormd die de activiteit organiseren. De werkgroep zal indien nodig andere ouders benaderen voor extra hulp. Voor meer informatie over de taken, bevoegdheden en werkwijze van de activiteitencommissie of voor suggesties zijn wij te bereiken via activiteitencommissie@obsoptimist.nl  of u spreekt ons aan bij school.

 

In schooljaar 2021-2021 zitten de volgende ouders in de activiteitencommissie:

Elly Visser

Rachelle Jubithana 

Daniëlle van der Lem

Kimberley de la Rambelje 

Anna Mars 

Marise Terink

Laura Hermans

Michel Hermans

Nabila el Kasah

Heleen Verburg-Peerenboom (voorzitter en Eventmanager)

 

Nurgul Ozdemir is de contactpersoon vanuit het team met de Activiteitencommissie.