Activiteitencommissie

Op onze school is er een activiteitencommissie. De activiteitencommissie helpt met het plannen en organiseren van activiteiten en feesten. Denk daarbij aan het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de paasspelletjes, de zomaaravondwandeling of het schoolreisje.
Wij zorgen er, in overleg met de leerkrachten, voor dat alle uitjes, feestjes en activiteiten die het schooljaar nog leuker maken, ingepland en georganiseerd worden.

Activiteiten commissie
Samen met het team organiseert deze commissie allerlei activiteiten, zoals de schoolreis, het Sinterklaasfeest, de Kerstviering, de sportdag, het eindejaarsfeest, etc.

Al deze activiteiten worden gefinancierd door middel van de jaarlijkse ouderbijdrage. Gemiddeld zes keer per jaar komt de activiteitencommissie bij elkaar om alle activiteiten en zaken te bespreken.
Daarbij is altijd een leerkracht aanwezig. Per activiteit wordt een werkgroep van ouders en leerkrachten gevormd die de activiteit organiseren. De werkgroep zal indien nodig andere ouders benaderen voor extra hulp. Voor meer informatie over de taken, bevoegdheden en werkwijze van de activiteitencommissie of voor suggesties zijn wij te bereiken via activiteitencommissie@obsoptimist.nl  of u spreekt ons aan bij school.

In de activiteitencommissie zitten de volgende ouders:
Heleen Verburg-Peerenboom (Voorzitter)
Serajah Hinderks (secretaris)
Monique Poots
Margo van den Outenaar
Sylvie Visser Witkamp
Yolanda Beuling
Rachelle Jubithana

Gijs Bruijnzeels en René Rusman zijn beiden leerkrachten en onze schakel met school.