Groep 6A

Welkom op de groepssite van groep 6a. De klas waarin we samen met plezier heel veel leren. We zullen op deze groepssite regelmatig van ons laten horen.

Groetjes van groep 6a

03 okt 2018 - Leren zichtbaar maken in groep 6a
In groep 6a proberen we het leren erg zichtbaar te maken. Wat zijn we aan het leren in de klas en hoe gaat dat? U bent van harte welkom om een keer in de klas te komen kijken hoe wij het vormgeven. Op de foto's krijgt u al een kleine impressie.

Groetjes van groep 6a

12 sep 2018 - Start van het schooljaar
Welkom op de groepssite van 6a! We zijn een hele vrolijke, engergieke, gezellige en hardwerkende groep. We zijn dit jaar met 24 leerlingen en 2 meesters! In de eerste weken zijn we veel bezig geweest met het groepsgevoel. Daarnaast zijn we ook al begonnen met rekenen, taal, spelling, begrijpend lezen en geschiedenis.

De site zal regelmatig ververst worden met leuke en interessante activiteiten.

In het fotoalbum krijgt u al wat impressies van onze groep.