Groep 5A

Dit jaar hebben wij les van juf Ineke op maandag en dinsdag en van juf Lindsay op woensdag, donderdag en vrijdag.

Elke dag leren wij weer iets nieuws en doen wij veel leuke dingen. Om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden, zullen wij hier regelmatig foto's plaatsen.

20 sep 2018 - Cultuurproject "droomdieren"
Deze week zijn we begonnen met het cultuurproject "droomdieren"

Zoals op de foto's te zien zijn de kinderen al hard aan het werk geweest. Aankomende week gaan de kinderen verder en krijgen ze ook nog 1 keer les van een cultuurdocent.

Bent u ook zo benieuwd naar het eindresultaat?

20 sep 2018 - De eerste weken in groep 5!

De eerste weken zijn voorbij en de kinderen in groep 5 zijn al hard aan het werk.

In het begin hebben we vooral aandacht besteed aan de regels in de klas en aan elkaar.

Wie zit er nu eigenlijk bij mij in de klas? In het fotoalbum staan enkele foto's van het kennismakingsspel dat de kinderen hebben gespeeld.