Groep 4A

05 okt 2018 - Dag van de leerkracht
Preview foto Vandaag verrast met bloemen, kaarten en tekeningen!

Heel erg bedankt!

Foto's gemaakt door Eva.

29 sep 2018 - kunstproject
Preview foto Geweldig kunstproject!

De kinderen hebben gewerkt met grote takken, electriciteitsdraad en lekker veel tape. Hiermee maakten ze allemaal een mooi, gek takkenbeest. Het resltaat heeft u kunnen zien op het plein. Hele mooie kunstwerken!

24 sep 2018 - e-mail versturen naar de juf.
Preview foto Vandaag werd in de taalmethode het woord e-mail aangeboden. De kinderen hebben het mail adres van de juf gekregen en mogen deze week met de juf mailen en krijgen uiteraard altijd antwoord!

19 sep 2018 - Taal op woensdag
Op de woensdagen worden tijdens de taallessen verhalen verteld en geschreven, worden gedichten gemaakt, interviews afgenomen en gebeurt er nog veel meer! Tijdens de allereerste woensdagles was het onderwerp: Een verhaal vertellen met een inleiding, een kern en een slot. Het verhaal werd voorbereid met de schrijfhulp uit het werkboek taal. Daarna volgde een half uur waarin de kinderen elkaar hun verhalen vertelden. Het was een moeilijke opdracht, maar in alle verhalen was de inleiding, kern en slot goed te herkennen!

30 aug 2018 - Welkom
Welkom op de groepspagina van groep 4A!

Welkom in groep 4! Een super leuk jaar waarin veel gaat gebeuren.

Op deze site wordt u op de hoogte gehouden van alle activiteiten!

De kinderen krijgen op dinsdag en donderdag gym.

Op maandag, dinsdag en vrijdag staat Marianne voor de klas.

Op woensdag en donderdag en 1x per maand op vrijdag, staat Gerry voor de klas.