Groep 3B

Welkom op de groepspagina van groep 3B!

Iedere dag valt er van alles te beleven in de groep en dat willen we graag laten zien.

Juf Ana Maria van den Haak is de leerkracht van groep 3b.

Op donderdag en vrijdag krijgt zij assistentie van Melanie.

Dit zijn de leerlingen van 3B

03 okt 2018 - KBW Familie voorleesmiddag
Preview foto Iedereen luistert met aandacht naar Oma Sien die een prachtig verhaal over vriendschap kwam voorlezen.

25 sep 2018 - Kunst project
Preview foto Met veel inzet en plezier hebben de kinderen hard gewerkt aan hun zeemonsters.

Prachtige creaties zijn ontstaan en iedereen was super trots om zijn eigen werkje tentoon te stellen.

24 sep 2018 - Werken in groep 3
Preview foto Wat kunnen de kinderen al goed werken en luisteren naar de juf. Ook de samenwerking is geweldig. Met elkaar leren en elkaar helpen indien nodig.

Een groep om trots op te zijn!

17 sep 2018 - Eerste weken
Preview foto De eerste twee schoolweken van groep 3B zitten er alweer op.

Na zes weken vakantie was het wel wennen om de hele dag op je stoel te zitten en te leren, maar wat hadden ze er een zin in!

Er zijn nog geen actuele foto's aanwezig

13 sep 2018 - Zoem de bij helpt ons lezen
Preview foto Iedereen is trots op zijn eigen Zoem de Bij!

04 sep 2018 - Eerste dag in groep 3
Preview foto De eerste dag in groep 3 en wat was dat spannend!. Een nieuwe klas, een nieuwe juf en een klaslokaal op de eerste verdieping.