Groep 1/2E

11 dec 2019 - Kersttijd
Preview foto De Sint en de Pieten zijn nog maar net verdwenen of het is alweer Kersttijd. Een feest met flonkerende lichtjes, kerstbomen, mooie liedjes en kerstmannen of -vrouwen in de huishoek.

20 nov 2019 - Herfst en Sinterklaas
Preview foto De mooi gekleurde blaadjes vallen van de bomen en paddenstoelen staan in het mos. De herfst  is al begonnen. Inmiddels zijn ook Sint en de Pieten weer in ons land. Wat een spannende, maar gezellige tijd!

07 okt 2019 - Wat en leuke dierendag!
Preview foto Wat hadden we afgelopen vrijdag een fijne dierendag. Iedereen mocht z'n dierenknuffel meenemen. En we kregen ook nog bezoek van twee lieve hondjes, een schattige puppy en een prachtige schildpad. Bedankt lieve ouders voor jullie tijd en moeite. Het was leerzaam en leuk.

En om de dagcompleet te maken hadden we ook nog een jarige jop in de klas. We hebben gezellig gezongen en iedereen kreeg een heerlijke traktatie. Mmmm.

01 okt 2019 - Gezellig in de boekwinkel-huishoek
Preview foto Wat is het fijn om zo gezellig samen boeken te lezen! En helemaal met zo'n mooie bril en een heerlijk taartje;)

19 sep 2019 - Thema Boeken
Preview foto Deze weken zijn we bezig met het thema Boeken. We leren over verschillen zien en horen, we tellen van alles en nog wat en zingen gezellig liedjes. Elke dag leren we er van allerlei nieuwe dingen bij. In de huishoek hebben we een heus boekenwinkeltje en in de zandtafel maken we lekkere taartjes voor de verjaardag van Sjoerd en Bever. We knippen en plakken, scheuren en kleuren, verven en tekenen en doen en leren nog een heleboel meer.

08 sep 2019 - Weer een heel fijn nieuw schooljaar!
Preview foto Het nieuwe schooljaar is begonnen! We hebben er allemaal weer heel veel zin in!