Groep 1/2A

Welkom in groep 1/2A!

Wij gaan er weer een onwijs leerzaam en gezellig schooljaar van maken.

Op deze pagina houden wij jullie regelmatig op de hoogte van de activiteiten in de klas.

Groetjes van de kinderen van groep 1/2A en Juf Mylène

10 okt 2018 - Voorstelling Brom Beer
Preview foto Woensdag 10 oktober hebben wij gekeken naar de voorstelling Brom Beer. Dit was een voorstelling met verschillende poppen. In het verhaal kwam een spookje, een sprinkhaan, een beer en een waterslak voor. Het verhaal ging over vriendschap en wij hebben genoten van de voorstelling!

04 okt 2018 - Verjaardag Qinan
Preview foto Vandaag was Qinan jarig. Hij werd 5 jaar.

Gefeliciteerd Qinan!

03 okt 2018 - Voorleesmiddag
Preview foto Woensdag 3 oktober kwamen de moeder van Amy, Roemer en Javian bij ons voorlezen. De klas werd in groepjes verdeeld en konden op deze manier makkelijker naar het boek luisteren.

Heel erg bedankt voor de hulp!

02 okt 2018 - Vertelvoorstelling 'Giraf gaat logeren'
Preview foto Dinsdag hebben wij gekeken naar de vertelvoorstelling van Giraf. Het leuke aan deze voorstelling was dat wij niet alleen maar stil moesten zitten, maar zelf ook mochten dansen en zingen. Giraf ging logeren bij Ijsbeer, maar hij kreeg heimwee. Ijsbeer had gelukkig een goede oplossing, waardoor Giraf het erg leuk vond!

01 okt 2018 - Voorleesactiviteit Kinderboekenweek
Preview foto Het is deze week Kinderboekenweek!

Deze week zijn wij extra (nog meer dan anders) bezig met boeken lezen en bespreken. Speciaal voor de Kinderboekenweek heeft juf Carrie een activiteit verzonnen. Wij mochten met de hele klas naar de zitkuil komen en juf Carrie ging het boek 'Kom erbij' voorlezen. Daarna hebben wij een gezamenlijke activiteit gedaan omtrent emoties.

17 sep 2018 - Verjaardag Maureen
Preview foto Maureen heeft haar verjaardag gevierd en werd 5 jaar!

Gefeliciteerd Maureen!

11 sep 2018 - Verjaardag Levi
Preview foto Vandaag heeft Levi zijn verjaardag gevierd.

Hij was de eerste van dit schooljaar en werd 5 jaar.

Gefeliciteerd Levi!

06 sep 2018 - Start schooljaar
Wij zijn al weer 4 dagen op school en hebben al ontzettend veel gedaan.

Er wordt gespeeld met constructiemateriaal, met de blokken en in de huishoek. Maar er worden ook puzzels, prachtige tekeningen, plakwerkjes en kralenkettingen gemaakt.