Groep 5A

Wij zijn: Yasmine, Rozy, Saheda, Mikky, Ishana, Bartu, James, Erdal, Jody, Morgan, Kirsten, Rayane, Nathalie, Roan, Wendy, Kaan, Shirani, Joshua, Binck, Jayden, Salena, Kate.

Dit jaar hebben wij les van juf Lisa op vrijdag, meester Joep op maandag en dinsdag en juf Ineke op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag.

Elke dag leren wij weer iets nieuws en doen wij veel leuke dingen. Om jullie zoveel mogelijk op de hoogte te houden, zullen wij regelmatig foto's plaatsen.

08 feb 2018 - Groep 5A bakt!
Groep 5A is aan het bakken voor Heel Optimist Bakt!

07 dec 2017 - 5 december
Op 5 december heeft groep 5A Sinterklaas gevierd met surprises. Wat had iedereen hard gewerkt aan de surprises en is de klas overladen met prachtige cadeaus.

31 okt 2017 - Geconcentreerd werken aan nieuwsbegrip

31 okt 2017 - Herfst egels
Wij hebben van brooddeeg egels gemaakt.

Het recept

2 kopjes bloem

1 kopje zout

1 kopje water

beetje olie

3 kruidnagels

19 okt 2017 - Ook in groep 5a spelen wij taakspel!

19 okt 2017 - Wij zijn lekker creatief bezig in de klas!

14 okt 2017 - Tekenopdracht

27 sep 2017 - Rekenles over symmetrie

19 sep 2017 - Wij zijn groep 5a

08 sep 2017 - Eerste schoolweek
De eerste schoolweek zit er alweer bijna op.

De eerste week is altijd een beetje wennen, maar wat zijn jullie een kanjers.

Jullie hebben laten zien dat jullie heel hard kunnen werken en dat jullie al heel veel weten. Ook kunnen jullie heel goed samenwerken en zijn jullie erg enthousiast.

Toch zijn er ook een hoop nieuwe dingen gebeurd. Zo hebben de kinderen voor het eerst een laatje en hebben ze voor het eerst écht geschiedenis (Brandaan), Engels en studievaardigheden (Blits) gehad.