Groep 4A

Op maandag en dinsdag juf Marianne Spaan

Op woensdag, donderdag en vrijdag juf Gerry van der Weele

Onderwijsassistente in opleiding Frederique is op dinsdag en donderdag bij ons in de groep.

Op woensdag en donderdag komt juf Nurgul ons ondersteunen.

05 apr 2018 - Paasontbijt
Het paasontbijt in groep 4 was supergezellig! Er stonden zoveel lekkere dingen op tafel! Iedereen heeft er goed van kunnen genieten.

(Wel was het jammer dat Yindee en Veerle er, door ziekte, niet bij konden zijn..)

05 apr 2018 - Rekenspelletjes op De Grote Rekendag
Op woensdag 28 maart hebben de kinderen kennis gemaakt met een paar rekenspelletjes van "Met sprongen vooruit" : Dienaren van de koning, straatje maken, Gok een hok en Burenbingo.

Vanaf nu zullen er regelmatig nieuwe spelletjes aangeboden gaan worden!

21 mrt 2018 - Meesterlijke selfies
Op donderdagochtend 15 maart kwam meester Minus Huynh van Pier K met een koffer vol tablets in onze groep om een workshop te geven. Het onderwerp was: "Meesterlijke selfies". De kinderen hebben kennis gemaakt met begrippen als: schaduw, vogelvluchtperspectief, kikkerperspectief. Het leukst was het maken van de selfies: vanaf de grond, de stoel, de tafel, bij het raam.

De laatste opdracht was: Maak van jullie mooiste selfies een collage!

Allemaal stralende gezichten! Het was een superleuke workshop!

05 okt 2017 - Voorleesmiddag
Voorleesmiddag

Op woensdag 4 oktober hebben de moeder van Rody en de vader van Quyaro in onze groep voorgelezen. We hebben er van genoten!

21 sep 2017 - Samenwerken tijdens de gymles
Samenwerken tijdens de gymles

Als je in een groepje van 7 of 8  kinderen zit en je moet allerlei moeilijke voorwerpen van de ene naar de andere kant van de gymzaal verslepen over allerlei hindernissen, merk je al snel dat samenwerking heel erg belangrijk is!

07 sep 2017 - groep 4
Preview foto

01 sep 2017 - Welkom

Welkom op de groepspagina van groep 4!

Op maandag 4 september hopen we alle kinderen van onze groep weer te zien. Wij zijn uitgerust en kijken ernaar uit om met het nieuwe schooljaar te beginnen!

Juf Marianne en juf Gerry