Dag groep 8
18 jul 2018 - Dag groep 8!

Einde van het schooljaar betekent ook afscheid nemen. En groep 8 neemt daarbij afscheid van hun school en hun basisschooltijd. Een bijzonder moment. Uiteraard hebben de kinderen daarbij stilgestaan met een spetterende musical - 'De tent op z'n kop' - maar ook alle kinderen van de school hebben de achtste groepers uitgezwaaid.

Een bijzonder mooie groep gaat de Optimist verlaten, maar we weten... ze hebben een goede bagage meegekregen om het op hun volgende plek ook weer geweldig te hebben.

Met een lach en een traan... vaarwel groep 8!

Eindfeest 2018
13 jul 2018 - We kunnen terugkijken op een geweldig slotakkoord van dit lustrumjaar: het Eindfeest was geweldig. Heel veel kinderen en hun ouders hebben genoten van de spelletjes, het lekkere eten en de geweldige ambiance door het prachtige weer.

Bekijk hier de filmimpressie

Preview foto
De laatste periode
06 jul 2018 - De laatste weken, de laatste loodjes... vakantie bijna in zicht. De afsluitende afstemmingsgesprekken en de uitreiking van het rapport. Groep 8 die zich voorbereidt op hun afscheid en de musical. Een grote variëteit in de school: leren, spelen en zingen. Onderwijs, wat een boeiend en heerlijk vak is het toch!

Kinderboekenschrijfster Fiona Rempt op bezoek
19 jun 2018 - Kinderboekenschrijfster Fiona Rempt was kwam op bezoek in de groepen 5 en 6. N.a.v woorden die de kinderen aangaven bedacht zij een prachtig verhaal. Een interactieve presentatie waarbij de kinderen ademloos luisterden, meededen en vol enthousiasme een verhaal zagen ontstaan.

Preview foto
Schoolreis groep 1 t/m 8
14 jun 2018 - De schoolreis van de groepen 1 t/m 8 was dit jaar naar Langevelderslag georganiseerd. Een heel programma op het strand, in de duinen en het bos. De reis met een echte bus was al een hoogtepunt, daarna een heel gevarieerd programma met spel en allerei ontdekkingen in de natuur.

Meer foto's zijn te vinden in ons fotoalbum op de website.